brandosnejtack

Alla inlägg den 4 juni 2013

Av Micke - 4 juni 2013 11:56

Brandos blåste Emma på 599 spänn 
Fler och fler hör av sig om att de har blivit blåsta på pengarna av Brandos. Emma t.ex. skickade en kommentar som jag publicerar här. Och som vanligt är Brandos vilja att kommunicera med sina kunder så nära 0 man kan komma. Det går inte längre att ringa till deras kundtjänst, och de svarar inte på mejl. Massor av kunder har returer som de inte får pengar för och andra har betalat för skor som inte levereras.

Skrivet av Emma R: Shit jag beställde ett par skor från Brandos för en vecka sedan, betalade med kreditkort...har inte hör nånting inte fått några skor och får ingen kontakt med deras kundtjänst!!! Faaaaan, e d kört nu, vad ska man göra???? Skorna gick på 599 spänn!! Hjälp någon!???

















Detta är en enorm SKANDAL!!!

Brandos borde skämmas! Och vad gör de stora riksmedierna??? Absolut ingenting, man gör inga granskande reportage trots att Brandos kanske står inför en konkurs och massor av kunder i hela landet bevisligen har blivit lurade på sina pengar. Här finns ju en hel kennel begravd. Rapporteringen av detta sker istället i branschtidningar och på olika bloggar. 


Har du själv blivit drabbad? Eller jobbar du kanske på Brandos och har du information som borde komma ut till allmänheten? Kontakta bloggen eller skriv ett inlägg. Du får givetvis vara anonym om du vill.


Hälsningar

/Micke


PS. Obs! Ny omröstning i menyn  till vänster. Tror du att Brandos kommer att gå i konkurs??? 


  


Presentation

Vi tar fajten mot Brandos!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om Brandos?
 Ett bra och seriöst företag
 Ett OK företag
 Ett mindre bra företag
 Ett oseriöst och otrevligt företag

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards