brandosnejtack

Alla inlägg under juni 2013

Av Micke - 26 juni 2013 19:54

Misstag och förseningar? Pyttsan!!

Karl-Johan Pantzar, direktör på Brandos hävdar nu att det inte funnits några avbrott i leveranserna och skyller förseningar och utebliven betalning för returer på "misstag" och "förseningar". Dålig stil Karl-Johan att du försöker släta över och skylla ifrån dig! Du hade chansen att be era kunder om ursäkt, men du tog den inte! Vi vet ju att Brandos lurat massor av sina kunder och att åtskilliga kunder betalt för varor som aldrig levererats och returer som inte återbetalts. Och vad kan detta bero på??? 


Advokat Kent Hägglund, Brandos rekonstruktör, menar att det syns ljus vid horisonten och att det kanske trots allt går att rädda Brandos. Tillåt mig tvivla. I skrivande stund tror 94,9 % av de som deltagit i vår senaste omröstning att Brandos kommer att gå i konkurs. Och vad tycker ni som läser detta: Ska Karl-Johan Pantzar be om ursäkt??? Medverka gärna i vår nya omröstning i menyn till vänster.


Ha en fortsatt skön vecka!   

/Micke     


Källa: http://www.dinside.no/917565/brandos-i-pengetrobbel

Av Micke - 17 juni 2013 13:37

 


...Brandos skor är lite plastiga ;-)

Vi har än en gång fått mängder med besökare, roligt! Och tack alla ni som fortsätter berätta om era erfarenheter av Brandos! Brandos är uppenbart något som engagerar. Och du måste inte vara negativ, alla åsikter är välkomna på denna bloggen!


Nu cirkulerar det ett rykte säger att Brandos rekonstruktion inte går särskilt bra och att en konkurs kan vara på gång. Du som vet mer, meddela oss! Även ett barn kan räkna ut att en e-butik som Brandos lever på sitt rykte och att en rekonstruktion på grund av ekonomiska problem säkert avskräcker massor av kunder. Dessutom finns det flera personer som meddelat oss att de har blivit blåsta på både sina returer och beställning. Detta pekar i så fall bara i en enda riktning. Att Brandos går i konkurs inom typ några veckor. Vore ju perfekt så där lagom till semestern, eller vad tycker ni???


Ha en fortsatt skön vecka!

/Micke    

Av Micke - 8 juni 2013 10:58

Men vi behöver din hjälp!!!

 


Hur kan du hjälpa till när vi tar fajten mot Brandos??

1. Berätta vad du tycker om Brandos för alla dina vänner och bekanta!!

Sprid på sociala medier!!! Länka till

http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/

även när du kommenterar på sajter/bloggar.


2. Lämna omdöme t.ex på

www.rejta.se 
http://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=11376

http://se.trustpilot.com/review/www.brandos.se

http://www.reco.se/brandos-ab-publ


Tänk på: Dessa sajter lever delvis på sina annonser/sitt samarbete med företag som t.ex. Brandos. Inlägg som är allt för negativa plockas bort, även om allt går att styrka! Var så saklig som möjligt, skriv utan allt för mycket känslor även om du är arg på Brandos (vilket är förståeligt).  


3. Sprid information om Brandos nej tack! Länka till bloggen varhelst du har tillfälle, vi måste ha så många besökare som bara är möjligt för att få en bra ranking på sökmotorer som t.ex Google.

http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/


4. Berätta om dina upplevelser av att vara kund hos Brandos. Du kan mejla eller skriva som kommentar. Vilka produkter köpte du? Vilka problem upplevde du? Vilket bemötande fick du av Brandos kundtjänst? Jag garanterar att du får vara 100 % anonym om du vill.


5. Man känner sig rätt maktlös när man blir arrogant bemött av ett stort företag, men tänk på att du inte är maktlös som konsument. Kanske det kan löna sig att kontakta kommunens konsumentrådgivare? Kontakta oss gärna om du skulle hamna i en tvist med Brandos. Vi vill gärna berätta din historia. Brandos kanske har råd med dyra annonser, men har Brandos råd att bråka med sina kunder???


Önskar alla en fortsatt trevlig helg!   

/Micke

Av Micke - 7 juni 2013 17:14

Stefan MÅnsson

Torsdag 6 juni 19:36

Nu sprider vi följande text på sociala forum. Visa att det finns konsumentmakt!
"Kommer ni ihåg BRANDOS? Det där skitföretaget som säljer skor på nätet och som trodde de kunde pissa på SD i förra valrörelsen? De har fått rejäla problem på sistone. Det talas om konkurs eller rekonstruktion. Förluster på 6 miljoner/år

Jag vill härmed uppmana alla att undvika detta företag. Läs mer på: http://brandosnejtack.bloggplatsen.se/

Den famösa reklamvideon som var början till slutet:
http://youtu.be/pILigKffU4g

Grundarna Karl-Johan Pantzar och Fredrik Juto kommer att gå till historien för att ha gjort den klantigaste reklamfilmen i mannaminne.

Micke

Fredag 7 juni 17:12

Kanon Stefan! Mycket bra initiativ!! Nu tar vi fajten mot dessa oseriösa bluffmakare!!!!

Av Micke - 6 juni 2013 09:28

 



Hej Elin heter jag.


För ett år sedan sökte jag sommarjobb hos Brandos. Jag fick inget jobb. TACK BRANDOS FÖR ATT JAG SLAPP JOBBA HOS ER!! För ett tag sedan bestälde min kompis skor hos er. Hon fick inga skor men pengarna ville ni ha. När vi googlade lite såg vi snabbt hur illa omtyckta ni är. Nu vet vi varför. Brandos, tack så mycket för ingenting. 


Kommentaren ovan behöver väl inga närmare kommentarer.

Jag önskar alla en skön nationaldag, njut av ledighet och vackert väder!


Soliga hälsningar   

/Micke



Av Micke - 5 juni 2013 06:21


Från en som jobbar på Brandos:


"Hej, jag måste erkänna att vi är många som jobbar på Brandos som mår dåligt just nu. Och inte bara på grund av den osäkerhet som gäller, utan minst lika mycket på grund av dålig ledning. Jag känner inte att jag har något bra stöd av ledningen! Nada, tyvärr och jag vet att inte jag är ensam! Men alla är rädda om sitt jobb och man vill absolut inte ligga dåligt till med cheferna. Jag tycker det var otroligt dåligt att dom skar ner på telefonkundtjänsten och sedan stängde den helt, ett jättedåligt beslut! Och jag tycker verkligen synd om våra kunder. Många har beställt skor under flera år, och vi som jobbar här skulle vilja hjälpa kunderna, men får inte på grund av ledningens beslut!


Och flera undrar varför inte media skriver om Brandos, men det tror jag inte kommer hända! Eftersom de högsta tupparna gick ut stort mot SD efter valet 2010 med en film som har spridits jättemycket på Youtube har det blivit en prestigegrej det där. Om man hatar SD är man ju automatiskt en hjälte hos svenska media. Och därför kommer inte tidningarna/tv att rapportera om det som händer på Brandos. Det knäppaste är att flera av oss som jobbar här sympatiserar med SD, och jag har själv invandrarbakgrund. Särskilt efter kravallerna i Husby osv var det många som reagerade. Men utåt sett heter det bara att alla på Brandos är för mångfald blablabla, som att vi inte klarar av att tänka själv.  


Som du säkert förstår vågar jag inte gå ut med mitt riktiga namn.

Hälsningar

Elena



Tack för ditt mejl Elena. Mycket intressant att läsa.

Jobbar du också på Brandos? Hör gärna av dig, jag vill höra din version! Och du får givetvis vara 100 % anonym.


Ha en skön dag!   

/Micke

Av Micke - 4 juni 2013 11:56

Brandos blåste Emma på 599 spänn 
Fler och fler hör av sig om att de har blivit blåsta på pengarna av Brandos. Emma t.ex. skickade en kommentar som jag publicerar här. Och som vanligt är Brandos vilja att kommunicera med sina kunder så nära 0 man kan komma. Det går inte längre att ringa till deras kundtjänst, och de svarar inte på mejl. Massor av kunder har returer som de inte får pengar för och andra har betalat för skor som inte levereras.

Skrivet av Emma R: Shit jag beställde ett par skor från Brandos för en vecka sedan, betalade med kreditkort...har inte hör nånting inte fått några skor och får ingen kontakt med deras kundtjänst!!! Faaaaan, e d kört nu, vad ska man göra???? Skorna gick på 599 spänn!! Hjälp någon!???

















Detta är en enorm SKANDAL!!!

Brandos borde skämmas! Och vad gör de stora riksmedierna??? Absolut ingenting, man gör inga granskande reportage trots att Brandos kanske står inför en konkurs och massor av kunder i hela landet bevisligen har blivit lurade på sina pengar. Här finns ju en hel kennel begravd. Rapporteringen av detta sker istället i branschtidningar och på olika bloggar. 


Har du själv blivit drabbad? Eller jobbar du kanske på Brandos och har du information som borde komma ut till allmänheten? Kontakta bloggen eller skriv ett inlägg. Du får givetvis vara anonym om du vill.


Hälsningar

/Micke


PS. Obs! Ny omröstning i menyn  till vänster. Tror du att Brandos kommer att gå i konkurs??? 


  


Av Micke - 3 juni 2013 09:19

EXTRA EXTRA EXTRA

Brandos AB i rekonstruktion!!!



Uppdaterad!
Som vi alla visste fick Brandos en mycket tuff start på 2013. Redan tidigare vet vi att de gick back ca. 6 miljoner kronor om året. Den senaste tiden har kunder inte längre fått sina returer återbetalade och det har florerat envisa rykten om en stundande konkurs. Företaget har dessutom anställningsstopp med mera. Är någon förvånad??? Inte jag!! Så går det för företag som skiter i sina kunder!!


I det långa loppet lönar det sig aldrig att lura sina kunder med dåliga produkter och oschyssta villkor!!! 


Tack alla ni som har hjälp till att få dessa bluffmakare på knä. Tack till alla som har skrivit till och länkat till bloggen och delat med sig av sina erfarenheter, tack till er alla som gett omdömen på Rejta m.fl konsumentsajter. Men vi nöjer oss inte med detta! Först när Brandos har sålt sitt sista par skor kommer jag att avsluta denna kampanj! Brandos, släng in handduken, nu väntar vi...yeahh!!!


Soliga hälsningar :-)

/Micke


Läs mer här:

http://www.ehandel.se/Exklusivt-Brandos-AB-i-rekonstruktion,2508.html
http://www.friatider.se/brandos-hotas-av-konkurs-kunder-kan-forlora-sina-pengar

Presentation

Vi tar fajten mot Brandos!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om Brandos?
 Ett bra och seriöst företag
 Ett OK företag
 Ett mindre bra företag
 Ett oseriöst och otrevligt företag

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards